1:1 consult Barcelona

Spanje, hét vakantieland waar ik altijd met mijn ouders naartoe ging.

De klanken van Julio Iglesias en The Gipsy Kings vierden hoogtij bij mij thuis, en toen ik een jaar of 15 was zat ik de lyrics van ‘Que Sí, Que no’ van Jody Bernal (die helemaal geen Spaans sprak destijds) uit te pluizen totdat ik ‘m helemaal mee kon zingen.

Waarom? Ik heb géén idee. Tijdens mijn opleiding Redactie Mediaproductie wilde ik heel erg graag naar het buitenland. Londen en Berlijn stonden op de planning, maar er was geen overeenkomst tussen de Hogeschool van Amsterdam en beide steden.

Gat van 6 maanden

Na gesprekken in het International Office besloot ik om na mijn studie naar het buitenland te gaan. Maar wat moest ik met het gat van 6 maanden dat ging komen, waarin ik oorspronkelijk naar het buitenland zou gaan? Er passeerden 2 universiteiten de revue, ik werd aangenomen, maar zag er vanaf. In the end waren die steden niet degene waar ik echt naartoe wilde, want dat was Berlijn.

Ik besloot mijn minor te gaan doen, en dat werd Spaans. Simpelweg omdat de verdere minoren mij niet aanspraken, behave Brand Management, maar dat mocht niet, omdat ik in de ‘verkeerde’ afstudeerrichting zat. Dat mocht geloof ik alleen als je RMC (Reclame, Marketing en Communicatie) deed – wát een bullshit.

Dus Spaans werd het, 6 maanden lang en daar werd een vuurtje aangewakkerd. Ik bleek talent te hebben en dacht er ineens over om een stage te gaan doen (bij schoenenmerk Unisa in Madrid), of mijn talenkennis verder te ontwikkelen (daarbij dacht ik aan Barcelona).

Uiteindelijk liep mijn leven anders, en kwam ik eerst in Duitsland terecht. Ik dacht niet meer aan Spanje. Totdat ik in 2017 mijn Spaanse vriend tegen het (online) lijf liep in Berlijn.

Nu woon ik alweer 4 jaar in Spanje (sinds november 2018) en dat had ik nooit gedacht.

Zo, dat is wel weer genoeg van mijn kant. Nu ben ik benieuwd naar jou!

In mijn hele reis hier naartoe ben ik mijn hart, mijn intuitie achterna gegaan, en ik wens voor jou dat je hetzelfde doet als je dit ook voelt.

Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om de stap (hoe graag je deze ook wilt nemen) daadwerkelijk te zetten, klets ik graag met je tijdens in een consult.

Voor 25 euro mag je me 45 minuten lang het hemd van het lijf vragen over Barcelona zodat jij weet wat je te wachten staat en welke stappen je kan nemen voor een fijn Spaans leven.

Nah – meteen doen, want ik ben nog gezellig ook ;).

Boek hier een tijd en datum voor een consult over Barcelona.

Scroll Up
Translate »