2018 – 2022 – Van Berlijn naar Barcelona

Barcelona, Barna, niet Barca ;), but whatever floats your boat.

De stad van de Sagrada Familia en andere meesterwerken van Gaudi.

Een van de drukste en meest overbevolkte steden van Europa waarvan ik niet snel had gedacht dat ik er zou gaan wonen. Ik bedoel: heb 3 jaar in Amsterdam gewoond, en ben toen naar Haarlem gegaan omdat ik 020 te chaotisch vond. Heb ook in Berlijn gewoond (hier vind je de Cityguide Berlijn) en in november 2018 zijn we hier gestrand. Mijn vriend is Spaans – we ontmoetten elkaar in Berlijn – en wilden dichterbij zijn familie zitten. Ik had het na 4,5 jaar Berlijn wel wat gezien in Dickes B (mijn hart ligt nog steeds in Berlijn) en daar gingen we!

Een van mijn grootste hobbies, voor COVID, was rondlopen in een buurt en ontdekken welke winkels, bars, restaurants, boetiekjes er allemaal zitten. Daar maakte ik ook regelmatig foto’s van, omdat ik ze wilde onthouden. Met al die foto’s op mijn rol en alle adressen in mijn hoofd, dacht ik ineens: ik wil ze delen.

Dus ik ben ze gaan categoriseren en tadaa: city guide Barcelona!

Koffie en cake in Barcelona

In deze boetiekjes moet je zijn voor de leukste kinderkleding

Aangezien bij wijn vaak een hapje hoort, geef ik je hier tips qua restaurants.

Winkelen in Barcelona gaat opperbest – als ik jou was zou ik hierheen gaan

Wijn in Barcelona
Streetart Carrer Balmes, BarcelonaScroll Up
Translate »