Kerstmis in Spanje – stap 1

Het was (tweede kerstdag, 1961..) 6 december, yes de avond na het Heerlijk Avondje dat ik het op mijn heupen kreeg en we aan de kerstboom moesten. Sergio had sinds ie alleen woont nog geen kerstboom gekocht, en toen ik erbij nadacht kwam ik tot dezelfde conclusie.

Zijn we normaal Team Uitstel, besloten we 6 december direct de daad bij het woord te voegen. 2 straten verder lopen, hoekie om en daar stonden ze. En toen kwam het: deze bomen kosten EUR 60,00. Pardon? Waarom? Ja schat, dan moeten we een neppe nemen, alle echte bomen zijn rond deze koers.

Oh.

Ja, dat krijg je als je zelf nooit een kerstboom hebt gekocht. Ik was de boom altijd gewend van thuis bij mijn ouders en ik meen dat ik met mijn ex-vriend in Haarlem een kerstboom had. Afijn, de conclusie was dat we allebei een boom wilden en het kon er vanaf, dus touw er omheen, in een vuilniszak en tillen die hap.

Genieten!

Loading Likes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *