Tiny Cottons

Tiny Cottons is een Spaans merk dat heel toevallig praktisch bij ons in de straat zit. Sowieso lijkt die straat, Via Augusta in Barcelona, wel een beetje ’the place to be’, want er zitten meer ateliers, zoals Polka Shoes. Vandaag gaat de aandacht echter naar Tiny Cottons.

Dit is een premium merk, en het allergezelligste wanneer ze ‘sale’ hebben. Ja, noem me een Nederlander (en dat ben ik ook!), maar sale shopt gewoon lekkerder. In hun laatste sale kocht ik er twee rompers met lange mouwen voor Laia en eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat onze dochter ze niet vaak aan heeft. Don’t get me wrong, TC heeft kwalitatief goede kleding, en leuke printjes, maar soms gebeurt het dat ik iets koop voor mijn dochter – wat ik op het eerste gezicht super leuk vind, maar het niet haar stijl vind, zodra ik het haar aantrek.

Overigens heb ik beide rompers ook (expres) te groot gekocht, dus de blauwe sluit niet helemaal mooi aan. De beige heb ik verkocht via Vinted. Onze dochter is net zo blank als haar ouders, en de kleur beige matchte nét niet helemaal lekker met haar teint.

Niks aan de hand, in comes Vinted (dat is mijn account)!

De flagship store van Tiny Cottons zit dus bij ons om de hoek en je ziet aan alles dat het een mooi merk is. Ik ben ook tegelijkertijd benieuwd wat ze daar aan huur betalen? Het zal niet mals zijn. Het is echt een statig pand en volgens mij hebben ze 1/2 verdiepingen. Naast babies is er trouwens een kinderlijn en een dameslijn. Verder hebben ze nog accessoires ontwikkeld, wat superslim is.

Het is een Spaans merk dat al meedraait sinds xxxx. Oprichters x en x leiden Tiny Cottons met de volgende visie:

Tiny Cottons
VIA AUGUSTA 25
BARCELONA 08006
SPAIN

(+34) 931 227 638
Mon – Fri / 9:30am to 5:30pm (GMT+1)


Om de hoek bij Diagonal (ter hoogte van Maison du Monde)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll Up
Translate »