City Guide Barcelona

Barcelona, Barna, niet Barca ;), but whatever floats your boat.

De stad van de Sagrada Familia en andere meesterwerken van Gaudi.

Een van de drukste en meest overbevolkte steden van Europa waarvan ik niet snel had gedacht dat ik er zou gaan wonen. Ik bedoel: heb 3 jaar in Amsterdam gewoond, en ben toen naar Haarlem gegaan omdat ik 020 te chaotisch vond. Heb ook in Berlijn gewoond (hier vind je de Cityguide Berlijn) en in november 2018 zijn we hier gestrand. Mijn vriend is Spaans – we ontmoetten elkaar in Berlijn – en wilden dichterbij zijn familie zitten. Ik had het na 4,5 jaar Berlijn wel wat gezien in Dickes B (mijn hart ligt nog steeds in Berlijn) en daar gingen we!

Een van mijn grootste hobbies is rondlopen in een buurt en ontdekken welke winkels, bars, restaurants, boetiekjes er allemaal zitten. Daar maakte ik ook regelmatig foto’s van – mijn meeste foto’s zijn overigens van streetart, maar dat is een andere categorie en ineens dacht ik: ik wil die adresjes delen!

Zodoende heb ik hier een kaart staan van Barcelona waarop je al mijn favorieten ziet. Opvallend is dat ze veelal verdeeld zijn over twee buurten: Sant Antoni en Gracia aka: de twee buurten waar we hebben gewoond en in Gracia/Putxet i Farro wonen we momenteel.

Deze kaart is altijd onder constructie, aangezien ik nieuwe dingen ontdek en ze toevoeg!

Kinderkleding
Kiss and Cakes
Petit Oh!
Kiddy’s Class
Tiny Cottons

Wijn
Idyllica

Mode
Suenos Negros
Boat and co
B concept store
Misha Misha
Tascon

Sieraden
Taller millimetre

Outlets

shes 10 daysScroll Up
Translate »