City Guide Barcelona – modesk.nl

B A R C E L O N A A A A A A A A A A A

Hoor je Queen en Montserrat al in je oor met Fuenta Magica (Magische Fonteinen) op de achtergrond? Of ben ik dat weer met mijn lyricsverslaving? Hoe dan ook:

Welkom in Barna, Barcelona, welkom in de stad van Gaudi.

Spaanse stad waar ik in december 2018 naartoe verhuisde vanuit Berlijn en ik tot september 2022 heb gewoond. In twee totaal verschillende wijken, dus daarom ook een divers lijstje van favorieten voor deze city guide van Barcelona.

Mijn favorieten bevinden zich all over the place in Barna (enige juiste afkorting van Barcelona), maar ik begin bij het begin – en hier druppelen steeds nieuwe adressen binnen.

City Guide Barcelona – modesk.nl

Hotels:

Hier wilde ik direct zeggen: ik heb in Barcelona gewoond, dus ben niet bekend met hotels, maar dat is uiteraard onzin. In 2006 kwam ik al eens in Barna en vanuit Berlijn zijn we een aantal keer in Barcelona geweest voor een weekendje na alle familiegeweld in Vilanova ;). Ik ken er niet veel, maar kan je er aan aantal aanraden!

Komen ze!

Hotel Rec

Restaurants:

xxxx

City Guide Barcelona – modesk.nl

Koffie:

xxx

Winkelen:

Een van mijn favoriete hobby’s is winkelen. Het allerliefst in de uitverkoop, omdat ik er zo van kan genieten als ik een parel voor wat minder poen vind. Ik ben ook gek op outlets, dus daar ga ik ook voor je aan de slag. Dan bedoel ik premium brands en designer outlets he, geen rommelzaken.

Ik mag het eigenlijk niet zeggen als officieel inwoonster van Vilanova, maar voor fijne schoenen pak je 7 minuten de trein vanuit Vilanova, en bezoek je het nabijgelegen Sitges.

Zoek je een uitstapje qua winkelen, pak dan de trein naar Sitges en stap binnen bij Panella Shoes en ik ben groot fan. Lees hier waarom! Of kom lekker shoppen in Vilanova i la Geltru!

Bars:

xxxx

Stay tuned y disfrutar!

Scroll Up
Translate »