Lifestyle/workouts in Barcelona

Holmes Place

Waar?

Lovecycle

Ach Lovecyle. Ik schreef er hier een post over, en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Lovecycle denk. Vraag je mij wat ik het meeste mis uit Barna, is het ‘mijn’ sport. In februari vorig jaar ging ik voor het eerst en het werkt verslavend. Vooral de les van instructeur Alvaro. Wat een energie heeft die man. Zweept de hele zaal, mostly women, op en geeft je 45 minuten lang power en 5 minuten peptalk in een donkere zaal met kaarsen. Heerlijk. De twee keer dat hij tijdens die 5 minuten slow down Michael Jackson met Will you be there door de speaker liet schallen, zat ik huilend op mijn bike (Lovecycle is indoor spinning met choreografie).

Ik deed het 2x per week en voelde me heerlijk. De laatste 4 maanden, nu ik in Vilanova woon, probeer ik Lovecycle te combineren met een tandarts of psycholoog afspraak, maar vaak komt het niet uit. Eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat ik soms een ride boek, maar dan eigenlijk geen zin heb om er helemaal voor naar Barna te gaan.

Feit is ook dat mijn lievelingsles de 7:15 doordeweeks was. Het was vanuit ons oude huis 15 minuten lopen, en nu moet ik er 50 minuten voor treinen, en 20 minuten voor lopen. Ja, das toch ff iets anders. But love it still.

Denk je dat ik de gym in Vilanova ervan kan overtuigen een instructeur aan te nemen? Hmmm.

Lapso Studios

xx

Scroll Up
Translate »