Kinderkleding in Barcelona

Little Label Lovers

xxx

Bobo Choses

xxx

Tiny Cottons

Vind ik ook een beetje tot dezelfde categorie behoren, en is wederom Spaans. Sinds ik in Barcelona woon en een dochter heb, valt het mij op hoeveel kindermerkjes Spaans zijn. Het zijn er écht heel wat (1+ in the Family en Buhó namelijk ook) waaruit blijkt hoe creatief de Spanjaarden zijn!

Tiny Cottons zit hier praktisch om de hoek, aan Via Augusta en hun flagship store is absoluut prachtig. Ruim opgezet, licht en uiteraard met een speelhoek voor de kindjes.

Overigens kent Tiny Cottons ook een dameslijn en hebben ze meen ik ook nog het een en ander aan accessoires.

Waar? Via Augusta xx én in El Born aan xxxx
Metro: Diagonal

248 outlet

248 heeft meerdere zaken. Deze outlet is de eerste die ik bezocht, want ze hebben veel babykleding en daar ben ik gek op. Shoppen voor mijn dochter vind ik gewoon het leukste wat er is. Struinde ik eerst winkels en outlets af voor mezelf, vind ik het voor Laia nog een tikkie leuker, dus there I went.

De 248 outlet zit aan een pleintje – achter mijn favoriete sportstudio – in een zijstraat van Diagonal. Ze hebben altijd op alles 30%/40% korting en dat shopt lekker in kinderkledingland. Ook hebben ze een plukje dames- en herenschoenen, wat tienerkleding en een rekje dameskleding. Leuk als daar net je maat en iets van je gading tussen zit.

Qua kinderkleding vind je hier 1+ in the Family, Buhó, Bobo Choses, Stella McCartney Kids en Pequeno Tocon. Bijna allemaal Spaanse merken die ze dus in hun andere store 248. Colmado (hieronder uitgelicht) voor de volle prijs, want recentere collectie verkopen.

248 Kids

xx

Kiss and Cakes

Qua kinderkleding vind je hier 1+ in the Family, Buhó, Bobo Choses, Stella McCartney Kids en Pequeno Tocon. Bijna allemaal Spaanse merken die ze dus in hun andere store 248. Colmado (hieronder uitgelicht) voor de volle prijs, want recentere collectie verkopen.

Petit Oh!

Scroll Up
Translate »