Premium boetieks in Vilanova i la Geltrú

Mijn enthousiasme over mijn nieuwe woonplaats heb ik inmiddels al laten blijken, maar laat me je vertellen over de premium boetieks in Vilanova i la Geltrú. Naast een prachtig, breed, rustig strand, goede gastronomie, ruimte, groen, gezellige en schitterende pleinen/architectuur, biedt deze stad namelijk ook nog wat fashion.

Ja, je zou denken dat ik overdrijf, maar niets is minder waar. Er is voor ieder wat wils!

Hier vind je kinderkleding en interieur, maar laat me je eerst meenemen naar de premium boetieks in Vilanova i la Geltrú.

Cal-serra

Als je op zoek bent naar premium brands, dan zit je hier goed. Bij Calserra tref je, onder andere, Levi’s, Guess by Marciano, Michael Kors en Alix the Label. Het is allemaal wat prijziger, dus je neemt of een gevulde portemonnee mee, of je wacht tot de rebaixes, rebajas oftewel de sale (nu aan de gang, het is vandaag 1 februari 2023).

Zelf kocht ik er van de zomer een Levi’s shorts (heb een tijd geleden een Zara short gekocht, maar goedkoop is duurkoop) en een fantastisch T-shirt van Alix the Label. Een maand geleden kocht ik er een heerlijke mohair trui van Leon and Harper, en vorige week in de uitverkoop een jumpsuit.

Calserra is ook enorm actief op Instagram en showt graag nieuwe items en nieuwe collecties. Volgtip wel! Overigens kun je ook items kopen uit hun Instagram Stories, of hen een WhatsApp sturen wanneer je iets ziet wat je wilt kopen. Ze kunnen het voor je reserveren!

Voor de mannen is er ook genoeg, en daarvoor hebben ze een apart filiaal. Dat vind je om de hoek op Carrer Caputxins, 28, 08800 Vilanova i la Geltrú

Waar? Cal serra, Carrer Col-legi, 29-31 (Boulevard Roxy), 08800 Vilanova i la Geltrú

Retto Moda Stils

Deze zaak zit in de gezellige Carrer Caputxins en verkoopt voornamelijk Franse merken. Althans, zo staat ‘ie in mijn geheugen gegrift, omdat ze er Naf Naf Paris verkopen. Dat zie ik bijna nergens, en trok aandacht. Het zit in een prachtig pand, maar het interieur is niet heel aantrekkelijk. Nu gaat het om de kleding, maar door het licht en interieur oogt de kleding ook wat goedkoper dan het is.

Believe me: the French are not exactly cheap. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er eens een bomberjack van Naf Naf in mijn handen had, maar ik niet snel genoeg werd geholpen. Ik ben dus weggelopen. Lekker passief agressief wel. Had natuurlijk ook even naar de kassa kunnen lopen, dus blijkbaar wilde ik dat bomberjack niet graag genoeg.

Ik zei al: aan Franse merken hangt vaak een aardig prijskaartje (maar dan moet je lekker naar goedkope zaken gaan).

Enfin. Ondanks dit semi-commentaar: ga er even kijken!

Waar? Carrer Caputxins, 37 , 08800, Vilanova i la Geltrú

IN

Zit er sinds een paar maanden, of moet ik zeggen: ik heb deze winkel pas een tijdje geleden ontdekt? IN zit aan een groot plein achter La Rambla Principal en deed me erg aan, bovengenoemde, Vasquez, denken. Beetje dezelfde uitstraling qua winkel en het merkenaanbod komt erg overeen.

Hier vind je ook Levi’s en Pepe Jeans, maar ook – en dat verraste me – Scotch and Soda! Voor dit Amsterdamse merk ga ik altijd naar Barcelona (of ik bestel online), maar hier hebben ze ook vaak een en ander.

Waar? Plaça Soler i Carbonell, 20, 08800 Vilanova i la Geltrú

Premium boetieks in Vilanova i la Geltrú

Vasquez

Family Business ga ik vanuit. Kleine zaak met merken als Levi’s en Pepe Jeans. Meen dat ze ook een stapeltje Desigual hebben. Voor mannen hebben ze er nette pakken en ze verkopen wat accessoires. Een winkel waar ik vaak even binnenloop, me nooit helemaal overtuigd, maar toch een mention verdient omdat ze verkopen in het wat hogere segment.

Waar? Carrer del Pare Garí, 08800 Vilanova i la Geltrú

Pañella Shoes

Oke, dit een dikke vette cheat, maar ik noem ‘m toch omdat deze zaak – hoewel in Sitges, en niet in Vilanova – gewoon heerlijke merken schoenen verkoopt. Bovendien is Sitges 7 minuten treinen vanaf Vilanova. We kunnen er lang of kort over kletsen, maar voor goede schoenen ga je naar Pañella, en ik vertel je hier waarom.

Ja, ik heb er een post aan gewijd, ik ben enthousiast!

Waar? Plaça de l’Ajuntament, 7, 08870 Sitges

Scroll Up
Translate »