Zo ging emigreren bij mij!

Emigreren, of tijdelijk verhuizen naar het buitenland.

Waarom neem je de stap niet? Je kan vast 100 redenen bedenken waarom je het niet wilt doen.

Ik was destijds (2014) vrij vastberaden, en luisterde niet naar een ander. Ik voelde gewoon: dit moet ik doen, en mijn omstandigheden konden mij niet meer tegenhouden.

Verhuizen naar Berlijn was in eerste instantie ook tijdelijk, maar werd uiteindelijk 4,5 jaar.

Het juiste moment komt niet!

Naarmate ik langer in het buitenland woon, krijg ik steeds meer de opmerking: wauw je doet het allemaal maar Sas, daar is wel lef voor nodig. Veel mensen willen graag naar het buitenland, maar doen het niet. Of wachten totdat het juiste moment daar is.

Ik gooi de grootste dooddoener er direct in: het juiste moment komt niet.

Voor mij was er ook geen juist moment om mijn koffers te pakken naar Berlijn. Het was niet makkelijk, ik heb dingen en personen achter me gelaten om mijn eigen verlangen na te gaan. De roep naar Dickes B (Berlijn) was te luid. Dit klinkt raar, maar het is zo: ik werd gewoon er naartoe gezogen en heb er niet bijzonder lang bij stilgestaan.

Maar ding is wel: je moet het zelf doen, niemand gaat iets voor je regelen.

Destijds had ik geen mensen die me het hoe en wat precies konden vertellen, en tóch nam ik de stap. Emigreren naar Berlijn is dan ook dé stap in mijn leven waar ik het meest trots op ben.

Het is aan jou: je moet het zelf doen!

Was het allemaal glitter and glamour, met direct een mooi appartement en een goede baan? Absoluut niet, daar ga ik niet over liegen, want ik heb nogal wat voor mijn kiezen gekregen. Maar ik kijk wel, nu vanuit Spanje, terug op die tijd en heb nergens spijt van.

En daar gaat het om: dat je niet terugkijkt op jaren van je leven en spijt hebt.

Er zijn zoveel manieren om het buitenland te ervaren, en ik help je er graag bij!

Na dit consult heb jij:

  • handvaten voor de eerste, of verdere stappen
  • een heel stuk meer kennis over wonen in Berlijn of Barcelona

    Premium consult:
  • heb je meer mensen in je netwerk
  • ken je bedrijven in het buitenland

Hoe:

Kies hier een tijd and that’s it!

Ik stuur je een uitnodiging voor Zoom en je hebt 30 minuten om alles aan me voor te leggen/me alles te vragen.

Scroll Up
Translate »