Supersonic Rock, eclectic bathroom London

Ik had het eerder al over Mama Appelsap (wie kent het niet?) en toen ik vanmorgen uit de douche kwam draaide het nummer ‘Supersonic Rock’.

Dat is althans wat ik er altijd uit verstond. Een blik op mijn telefoon werpende, stond er toch echt ‘Suicide Blonde’. Hoor ik dus al honderd jaar verkeerd en ik vind het niet eens een fijn nummer.

Zonet kwam ik erachter dat Supersonic, eh Suicide Blonde een nummer van INXS is. Het komt uit 1990 en toen was ik 4 jaar oud. Wat niks zegt, want als je het een beetje volgt hier, heb je gemerkt dat ik GEK ben op oude muziek. 1990 is zelfs nog te ‘jong’. Hoewel er ook zat van mijn favorieten uit einde jaren ’80 komen, maar ik dwaal weer af.

Hoewel rock niet bepaald mijn genre is, is mijn favoriete nummer van INXS ‘I need you tonight’. Dat komt doordat het nummer op de soundtrack staat van één van mijn favoriete chickflicks Coyote Ugly. Zo kwam ik ooit aan dat nummer. Is ook meteen hun populairste nummer trouwens and I can see why.

Anyway, terug naar de kern.

Als ik naga in hoeveel liedjes ik hele andere dingen verstond, dan ben ik over twee bladzijden nog niet klaar. Het maffe is dan wel weer dat ik er nu maar twee op kan noemen.

‘Bluuuuuueeee baby, do you know what that’s worth. Bluuueeeeee heaven is a place on earth’.

‘Hello darkness smiled friend’.

Niet zo moeilijk om te bedenken om welke liedjes bovenstaande gaat, maar daar kan nu dus ‘Supersonic Rock’ aan worden toegevoegd.

Jij nog iets op het puntje van je tong waarvan je denkt: JA, dat is er eentje die ik altijd verkeerd hoorde?

Ik kan me hier dus echt UREN in verliezen, maar dat ga ik niet doen (nee, echt niet).

Ben benieuwd!