Welke lyrics hoorde jij altijd verkeerd? Ik, onder andere, deze uit 1990

Ik had het eerder al over Mama Appelsap (wie kent het niet?) en toen ik vanmorgen uit de douche kwam draaide het nummer ‘Supersonic Rock’.

Dat is althans wat ik er altijd uit verstond. Een blik op mijn telefoon werpende, stond er toch echt ‘Suicide Blonde’. Hoor ik dus al honderd jaar verkeerd en ik vind het niet eens een fijn nummer.

Zonet kwam ik erachter dat Supersonic, eh Suicide Blonde een nummer van INXS is. Het komt uit 1990 en toen was ik 4 jaar oud. Wat niks zegt, want als je het een beetje volgt hier, heb je gemerkt dat ik GEK ben op oude muziek. 1990 is zelfs nog te ‘jong’. Hoewel er ook zat van mijn favorieten uit einde jaren ’80 komen, maar ik dwaal weer af.

Ander werk van INXS

Hoewel rock niet bepaald mijn genre is, is mijn favoriete nummer van INXS ‘I need you tonight’. Dat komt doordat het nummer op de soundtrack staat van één van mijn favoriete chickflicks Coyote Ugly. Zo kwam ik ooit aan dat nummer. Is ook meteen hun populairste nummer trouwens and I can see why.

Anyway, terug naar de kern.

Cafe in Londen - post over lyrics
Londen, april 2019

Als ik naga in hoeveel liedjes ik hele andere dingen verstond, dan ben ik over twee bladzijden nog niet klaar. Het maffe is dan wel weer dat ik er nu maar drie op kan noemen.

‘Drop of cocaine melting in your hand’ – The Beach Boys – Kokomo

‘Bluuuuuueeee baby, do you know what that’s worth. Bluuueeeeee heaven is a place on earth’. – The Bangles – Heaven is a place on earth

‘Hello darkness smiled friend’. – Simon and Garfunkel – The Sound of silence

Daar kan nu dus ‘Supersonic Rock’ aan worden toegevoegd.

Jij nog iets op het puntje van je tong waarvan je denkt: JA, dat is er eentje die ik altijd verkeerd hoorde?

Ik kan me hier dus echt UREN in verliezen, maar dat ga ik niet doen (nee, echt niet).

Ben benieuwd! Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Translate »