Kinderkleding in Vilanova i la Geltrú

Petit Tutu

Yes, voor mij is Petit Tutu, de Kiss and Cakes van Vilanova. Kiss and Cakes is mijn favoriet in Barcelona en daar schreef ik hier wat over.

Logo Petit Tutu

Petit Tutu is de enige zaak in Vilanova die de ‘wat betere’ kindermerken verkoopt, als in kwalitatief beter. Hier vind je merken als 1+ in the Family, Babyclick en Petit Oh! Ze verkoopt ook wat Nederlandse merken, en dat vind ik, als Nederlandse, natuurlijk helemaal leuk.

De eigenaresse is lekker spontaan, en de winkel is recent verhuisd naar een heel groot pand. De winkel is absoluut prachtig en een bezoek (of meerdere!) waard.

Waar? Carrer dels Caputxins, 9, 08800 Vilanova i la Geltrú

Freilka

Een schattig zaakje, maar Freilka is wel alleen ’s ochtends open. Je vindt hier geen kinderkleding, maar veel speelgoed en accessoires. Als enige in Vilanova verkoopt ze het speenmerk Bibs en daar waren wij de afgelopen 2 jaar heel blij mee. Freilka is ook een leuke winkel voor als je een cadeautje zoekt voor een kindje!

Waar? Carrer del Correu, 6, 08800 Vilanova i la Geltrú

Zara Kids

Ja, geloof niet dat Zara kids enige uitleg nodig heeft, wel? Hoewel ik geen voorstander ben van fast fashion in zowel mijn eigen kledingkast (heb 2 dingen van Zara?) als die van onze dochter, loop ik toch vaak ff binnen bij Zara Kids. 8 van de 10 keer hebben ze niets naar mijn smaak, en heb ik immer in mijn achterhoofd dat half Vilanova en omstreken in de collectie loopt (vind ik niet leuk). Echter, kocht ik vorige week in de sale een leuke zwarte tuinbroek voor Laia en een hele handige col/shawl.

Aangezien een normale shawl niet praktisch is met grijpgrage kleintjes, vind ik een col een uitkomst!

Dus toch een vermelding voor Zara Kids

Waar? Rambla Principal

Casals

Hier kochten we Laia’s eerste paar zomerschoentjes. Van die typische Spaanse sandaaltjes met een bandje om haar enkel, te schattig! Ze verkopen hier, onder andere, het Portugese merk Camper, maar aangezien Casals de juiste maat niet had – heb ik ze later op de website van Camper besteld.

Waar? C. de l’Almirall Colom, 3, 08800 Vilanova i la Geltrú

Zeeman

Een stukje Nederland om de hoek. Ik vind Zeeman een uitkomst voor als we snel iets voordeligs nodig hebben voor Laia. Nu kochten we er wat kledingstukken, omdat ze dingen mee moet nemen naar het kdv voor carnaval. Ik koop er kaarsen, heb er schaaltjes voor mijn ontbijt gekocht en ga erheen voor schoonmaakmiddelen.

Bij gebrek aan HEMA (oh, wat mis ik HEMA) vind ik het erg prettig om een Zeeman te hebben.

Waar? Plaça Soler i Carbonell, 23, 08800 Vilanova i la Geltrú

Natuurlijk is deze pagina ‘in edit’ – nieuwe boetiekjes en winkels volgen.

Scroll Up
Translate »