Shopping in Vilanova i la Geltrú

Mijn enthousiasme over mijn nieuwe woonplaats heb ik inmiddels al laten blijken, maar laat me je vertellen over shopping in Vilanova i la Geltrú. Naast een prachtig, breed, rustig strand, goede gastronomie, ruimte, groen, gezellige en schitterende pleinen/architectuur, biedt deze stad namelijk ook nog wat fashion.

Ja, je zou denken dat ik overdrijf, maar niets is minder waar. Er is voor ieder wat wils!

Hier vind je kinderkleding, maar laat me je eerst meenemen naar de premium boetieks for some shopping in Vilanova i la Geltrú.

Cal-serra

Als je op zoek bent naar de luxere merkkleding, dan zit je hier goed. Bij Calserra tref je, onder andere, Levi’s, MKT Studio, American Vintage en Alix the Label. Het is allemaal wat prijziger, dus je neemt of een gevulde portemonnee mee, of je wacht tot de rebaixes, rebajas oftewel de sale (nu aan de gang, het is vandaag 1 februari 2023).

Zelf kocht ik er van de zomer een Levi’s shorts (heb een tijd geleden een Zara short gekocht, maar goedkoop is duurkoop) en een fantastisch T-shirt van Alix the Label. Een maand geleden kocht ik er een heerlijke mohair trui van Leon and Harper, en vorige week in de uitverkoop een jumpsuit van Sugarhill Brighton.

Van laatstgenoemde hebben ze nu ook weer een heerlijke collectie hangen.

Calserra is ook enorm actief op Instagram en showt graag nieuwe items en nieuwe collecties. Volgtip wel! Overigens kun je ook items kopen uit hun Instagram Stories, of hen een WhatsApp sturen wanneer je iets ziet wat je wilt kopen. Ze kunnen het voor je reserveren!

Voor de mannen is er ook genoeg, en daarvoor hebben ze een apart filiaal. Dat vind je om de hoek op Carrer Caputxins, 28, 08800 Vilanova i la Geltrú

Waar? Cal serra, Carrer Col-legi, 29-31 (Boulevard Roxy), 08800 Vilanova i la Geltrú

Shopping in Vilanova i la Geltrú

Vasquez

Family Business ga ik vanuit. Kleine zaak met merken als Levi’s en Pepe Jeans. Meen dat ze ook een stapeltje Desigual hebben. Voor mannen hebben ze er nette pakken en ze verkopen wat accessoires. Een winkel waar ik vaak even binnenloop, me nooit helemaal overtuigd, maar toch een mention verdient omdat ze toffe merken hebben hangen.

Waar? Carrer del Pare Garí, 08800 Vilanova i la Geltrú

IN

Zit er sinds een paar maanden, of ik heb onder een steen geleefd en deze winkel al die tijd gemist. IN zit aan de Placa Mercat achter La Rambla Principal en deed me erg aan, bovengenoemde, Vasquez, denken. Beetje dezelfde uitstraling qua winkel en het merkenaanbod komt erg overeen.

Hier vind je ook Levi’s en Pepe Jeans, maar ook – en dat verraste me – Scotch and Soda! Voor dit Amsterdamse merk ga ik, nog steeds, altijd naar Barcelona (of ik bestel online), maar hier hebben ze ook vaak een en ander.

Waar? Plaça Soler i Carbonell, 20, 08800 Vilanova i la Geltrú

Pañella Shoes

Ok, dit is vloeken in de kerk, maar ik kan niet anders. Als modeliefhebster heb ik naast liefde voor tassen, ook een schoenentic. Ik houd van Vilanova, maar eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ze geen schoenaanbod hebben. Of ja ok, er zijn zat schoenen te koop, maar niets naar mijn goesting.

Totdat we mijn zwager en schoonzus een bezoek brachten in Sitges (10 minuten treinen vanuit Vilanova), en ik tegen Panella Shoes aanliep.

Hello lovers!

Naast dat ze een van mijn grootste schoenenliefdes, United Nude, verkopen, staan er in beide winkels altijd leuke verkoopsters, zijn ze leuk met kinderen (fijn als ik met mijn dochter winkel) en tja: de collectie is gewoon om te kwijlen.

De teller qua paren van Panella staat inmiddels op 3 en ik verwacht er meer in de toekomst. Neem wel je portemonnee mee, want onder de EUR 100 slaag je hier niet. Hier zie je welke paren ik zo’n half jaar geleden in mijn garderobe heb verwelkomd en mijn nieuwste aanwinst zal ik nog met je delen!

Waar? Plaça de l’Ajuntament, 7, 08870 Sitges

Shopping in Vilanova i la Geltrú

Scroll Up
Translate »