Dit waren mijn 9 meest bekeken foto’s op Instagram in 2018

Naast het Spotify Best of overzicht vind ik de Best Nine van Instagram superleuk om terug te zien. Ik maak graag foto’s, heb zelfs dit jaar een extra account aangemaakt, omdat ik zoveel balkonnetjes fotografeer (check @barnabalconies).

Alles in mijn top 9 is Spanje, terwijl ik toch echt het merendeel in Berlijn woonde. Ik merkte ook eigenlijk direct dat Barcelona het beter doet online dan Berlijn.

Aangezien ik eigenlijk niets anders fotografeer dan architectuur, moet ik ook maar eens bedenken hoe ik mijn persoonlijke account ga vullen.

Maar de terugblik op afgelopen jaar per foto:

Dit waren mijn 9 meest bekeken foto's op Instagram in 2018
  1. Interieur van de naast ons huis gelegen bar. Ik had niet gedacht dat dit de beste zou worden, aangezien ik ‘m echt in november heb geplaatst. Toegegeven is het een toffe foto van een goed moment. Namelijk het eerste cheers-moment met de familie van mijn vriend nadat we alles verhuisd hadden – 20 november 2018
  2. Prachtige foto van een fantastische hoek in Gracia. Op het moment van fotograferen hadden we nog geen idee dat we aan het einde van het jaar zouden verhuizen. Zo zie je maar weer – 3 september 2018
  3. Foto van de Ramblas. Waar het altijd barst van de toeristen, maar als je omhoog fotografeert natuurlijk niet. Die bomen, die kleuren, lijnen, contrast – 18 november 2018
  4. Deze is in dezelfde bar geschoten als foto 1. Dit keer op een zondag toen we besloten dat we wel een drankje verdiend hadden. We hadden een plekje een beetje achter de bar en de compositie intrigeerde me – 4 december 2018
  5. Heb je d’r weer met d’r balkonnetjes. HA, ik kan niet anders met zulke mooie uitzichten, potverdrie. Hier begon de obsessie wat vorm te krijgen – 12 september 2018
  6. Mercat de Sant Antoni, de versmarkt achter ons huis. We liepen met Luci rond en ineens viel het licht zo prachtig, dat ik Luci aan mijn vriend gaf en ik een foto maakte – 4 december 2018
  7. Na een middagje struinen ploften we neer op een terras, waar ik naar binnen keek en dacht: wow, wat een gaaf interieur. Omdat we alleen wat dronken konden we niet binnen zitten, maar dat weerhield me er niet van het interieur te fotograferen – 23 november 2018
  8. Liefde voor alle Barcelonese balkonnetjes. Hier was nog geen sprake van @barnabalconies, maar ik fotografeerde al bijna niets anders meer – 16 september 2018
  9. Streetart, waar dan ook, doet het goed. Postte ik aan het begin van het jaar bijna elke dag art, want Berlijn heeft een bak streetart – was dit eigenlijk een uitzondering tussen de balkonnetjes. Zo’n leuk werk, zo heerlijk kleurrijk, daar moest ik een foto van maken. En het viel bij meer mensen in de smaak – 4 oktober 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Translate »