Blog

Hier vind je ALLES waarover ik sinds 2014 heb geschreven. Modesk zag van origine het levenslicht als modegids door steden in Duitsland, maar toen ik in juli 2014 naar Berlijn verhuisde, besloot ik van Berlijn te genieten.

Daarover schreef ik in The Berlin Diaries.

In 2017 zat ik in een enorme fase van liefdesverdriet en zelfontwikkeling, en daarover schreef ik hier. In het Engels.

In 2020 raakte ik zwanger en daarover heb ik heel wat geschreven, sommige staan nog in draft, maar stay- zeker- tuned: The Barcelona Baby Diaries.

First came baby, then came the pandemic. Om de buitenwereld te informeren en zelf ‘sane’ te blijven, schreef ik best een hoop in mijn Barcelona Lockdown Diaries.

Behalve de geboorte van onze dochter in november was 2020 het meest nare jaar van mijn leven. Ik raakte 2 jaar geleden namelijk ook mijn moeder kwijt. Mijn vader overleed al in 2014, dus sinds 2020 sta ik er officieel ‘alleen’ voor. Dat schrijf ik zo nu en dan van me af en die stukken vind je in lieve papa en mama.

En dan de laatste twee categorie, of eigenlijk – naast mode – mijn grootste hobbies:

STREETART FOTOGRAFIE

Al sinds Berlijn fotografeerde ik de raarste plekken als ik een leuke sticker of stuk streetart zag. In Barcelona werden de stickers minder, maar bleven de murals – dus ik heb een SHITTON of pictures in mijn archief. Die ben ik uiting aan het geven tussen mijn verschillende posts door én soms valt me iets in bij een foto en schrijf ik er specifiek over. Je vindt het onder STREETART FOTOGRAFIE.

MUZIEK

Muziek is leven en leven is muziek. Zonder muziek – behalve als ik schrijf zoals nu, anders kan ik me niet focussen – vind ik er allemaal geen bal aan. Ik ben gek op songteksten en soms popt er een herinnering of anekdote bij me op en daar schrijf ik dan ook regelmatig over in JUKEBOX MEMORIES.

Sascia's schrijfsels - Foto van een ansichtkaart in Bergmannstrasse, Berlijn
Foto van een ansichtkaart in Bergmannstrasse, Berlijn
Scroll Up
Translate »