Paul & Joe Sister X Disney’s De Aristokatten

Eerder schreef ik al over één van mijn favoriete merken PAUL & JOE SISTER. In het artikel vertelde ik ook dat de ontwerpster al jaren samenwerkt met Disney (Bambi en Alice in Wonderland zijn twee gepasseerde stations – hoewel Bambi nog in de winkels hangt).

paulandjoesisteraristokatten
Gisteravond zat ik rustig in de S-Bahn vanaf het KaDeWe naar huis. Een beetje Instagrammend genoot ik van het feit dat ik in Berlijn woon toen ik plots een afbeelding zag van PAUL & JOE SISTER. ‘PAUL & JOE SISTER X Les Aristochats’ . Volgens mij slaakte ik er ook een kreet bij. Mijn ogen werden in ieder geval groter en mijn mond viel open. ‘Neeee, een collectie met Dutchess, Marie, Toulouse, Berlioz en Thomas O’Malley? Maak me gek’. Mijn allergeliefdste Aristokatten! In gedachten hoorde ik Oom Waldo – fantastisch karakter uit de film zijn ‘Wat zég je?!’ slaken.

Het is niet geheel onbekend dat ik een lichtelijke obsessie heb voor Disney’s de Aristokatten en Lady & de Vagebond. Daar maak ik ook absoluut geen geheim van, al ben ik 27. Gelukkig heb ik een goede vriendin die deze passie/obsessie of hoe je het ook noemen wilt deelt en waarmee ik ook al jaren weer een keer naar Disneyland Parijs wil. Enfin, ik heb thuis in Haarlem een mok van Marie (de Aristokatten), maar die was te zwaar om mee te nemen, dus ik moet hier maar een nieuwe vinden en onlangs kocht ik nog een schattig shirt van Lady & de Vagebond bij PRIMARK in Düsseldorf (daarvoor is die toko enig). Zulks is gewoon te leuk om te laten liggen als Disneyfan. Ook prijken er verschillende dvd’s in mijn kast en staan posters van de twee klassiekers al geruime tijd op mijn wensenlijstje van AllPosters.com. Beiden films kan ik overigens ook grotendeels meepraten. What can I say: ik vind het gewoon enig. Ik houd van die films en kan ze blijven kijken.

Mijn liefde toegelicht te hebben, nu over tot de orde van de dag. Of eigenlijk die van gisteren: een samenwerking tussen PAUL & JOE SISTER en de Aristokatten dus. Daarvan is het volgende beeldmateriaal via Instagram verspreid. Beeld 1 (bovenaan) via PAUL & JOE SISTER Beelden 2, 3 en 5 via 1armoirepour2 en beelden 4 en 6 via dressingleeloo.

Aristokatten1
Aristokatten2
dressingleeloo1

Hoewel je op deze beelden niet duidelijk ziet hoe de daadwerkelijke collectie eruit komt te zien, deden deze platen mijn hart al sneller slaan. Zoals een vriendin van me ze: ‘Ik wil die ladder met die katjes ook hebben!’ – ik wil ‘m ook!

Maar toen kwam het:
Aristocats2 dressingleeloo2

Een broek – ziet eruit als een ietwat wijder vallende pantalon – met Aristokatten-kopjes. Marie, Toulouse, Berlioz, allen zijn ze present. En dan die trui met Marie, god wat enig. Ik word er helemaal blij van!

De collectie zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort (of richting oktober), exclusief online, verschijnen. Mocht je net zo enthousiast zijn als ik, breng dan met enige regelmaat een bezoek aan de website van PAUL & JOE SISTER of volg ze via Instagram.

Het maakt me niets uit als mensen niet meer met me over straat willen als ik dit draag. Deze items wil ik gewoon héél graag toevoegen aan mijn garderobe.

En om het geheel compleet te maken, schenk ik jullie hierbij het fantastische lied: ‘Kattenpoot’ (via Minoessie).

..Naturellement Les Aristochats..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Translate »