Dé tip voor kinderkleding van Disney: het Franse Kiabi!

Du moment zit ik te scrollen op Kiabi.com en ik dacht: ik tip ‘m je direct.

Kiabi is van Franse komaf en een budget webshop. Althans, het ziet er vrij cheapo uit en de prijzen zijn vrij laag, dus ik ga ervan uit dat het in dezelfde categorie valt als Zeeman en consorten. Enige verschil is dat het dus een Frans bedrijf is.

Leukste Disney’s voor mijn dochter

Voor mezelf koop ik er nooit iets, maar voor voor mijn dochter vind ik het énig. Ze hebben namelijk een enorme collectie DISNEY en, zoals ik hier al schreef, ben ik gék op Disney. Wel alleen op bepaalde Disney. Mickey Mouse en co, die vind ik niet interessant. Toen ik 14 was, was ik obsessed van Winnie de Pooh (no shame), maar dat was een korte fase. Voor Laia vind ik Winnie de Pooh niet leuk. Voor Frozen is ze nog te jong en De Leeuwenkoning vind ik stiekem voor jongetjes. Dat zijn wel meteen alle Disney-figuren die het vaakst voorbijkomen.

Mij maak je blij met De Aristokatten, Lady en de Vagebond, Assepoester, Belle en het Beest, De Speurneuzen en De Kleine Zeemeermin. Het is natuurlijk allemaal puur jeugdsentiment, en ik kan het dan ook vaak niet laten om kleding van deze Disney-films te kopen. En zoals gezegd: Kiabi is lang niet zo prijzig als reguliere kinderkleding van populaire merken, dus je kan nog eens wat je mandje in klikken. Ook hebben ze vaak nieuwe spulletjes, dus ik vind het altijd de moeite waard even te kijken.

Verwacht geen topkwaliteit, maar dat mogen we ook niet verwachten voor prijzen rond de EUR 5-10.

Favoriete producten

Laatst kocht ik bijvoorbeeld deze protector voor onze dochter, voor in haar Stokke-bedje. We hebben in den beginne een protector van Stokke voor haar gekocht. Helaas is de prijs kwaliteit verhouding van Stokke niet denderend (wel van het bedje overigens!) Voor een whopping EUR 83,00 zet deze echt geen zoden aan de dijk. Bovendien knapte één van de ‘bindsels’ (waarmee je de protector vastmaakt aan het bed) al binnen een week.

Ja, onze kleine friemelt graag, maar dit had ik niet verwacht. Dus ik kocht deze van Marie (De Aristokatten) via Kiabi. Met de Aristokatten is het vaak zo dat prints lelijk zijn getekend. Daarin doen de inkopers/designers van Kiabi echt een good job.

Kinderkleding van Disney shop je bij het Franse Kiabi!
Protector van Disney’s Marie – foto van Kiabi.es

Verder is deze pyjama favoriet hier in huis. Nu heeft ze nog een leeftijd, waarop ik haar aan kan trekken wat ik leuk vind. Daar maak ik dus gretig gebruik van zolang het nog kan!

En dan even praktisch:

  • Kiabi levert binnen 1 a 3 werkdagen.
  • Je betaalt EUR 5,00 aan verzendkosten, tenzij je boven de EUR 50 besteld (tip: maak een account aan en verzamel wat op je lijstje)
    Retourneren is gratis (wat ik enorm fijn vind)

O ja, en als je de producten zat bent, verkoop je ze gewoon door. Wel alleen doen als ze er nog goed uitzien. Zo heb ik hier een account op Vinted met spulletjes van mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Translate »